eilen. tänään. huomenna.

Korroosio suojaus  Rakenteiden suojaus  Teollisuusmaalaus

Rakenteiden suojaus

Jopa maailman paras betoni tarvitsee enemmin tai myöhemmin "kasvokohotuksen"

  • Structural protection
    Surface protection for concrete structures

  • Structural protection
    Floor coating

Betoni on moderni rakennusmateriaali. Kuitenkin, korkeasta laadusta ja kestävyydestä huolimatta vauriota voivat syntyä, aiheuttaen saneeraus- ja lisäsuojaustarvetta. .

Useimmiten vaurioiden syynä ovat betoniraudoituksen korroosio, karbonoinnin tai kloridin tunkeutumisen seurauksena. Vauriot voivat syntyä myös halkeamiin tunkeutuvasta vedestä, aiheuttaen näin ruostumisen ja pakkasvaurioita. On toimittava nopeasti, koska ainoastaan korjaamalla betonin ja suorittamalla raudoituksen korroosiosuojauksen voidaan taata rakenteiden turvallisuutta.

Sopiva suojaava pinnoite jokaiselle teollisuuslattialle

Teollisuuslattiat ovat osa tuotantoprosessia. Materiaalin ja mallin valinta on vastattava käyttötarkoitusta. Niiden hyöty on suunniteltava teknisiä periaatteita noudattaen. Kuljetusreitit, varastointialueet, kiinnitysalustat koneille, tuotanto- ja työskentely alueet asettavat teollisuuslattioille erilaisia vaatimuksia. Niiden on kestettävä päivittäistä mekaanista-, kemiallista- ja lämpörasitusta. Kestävyyttä, liukuesto, läpäisemättömyys, puhdistettavuus ja kaunis ulkonäkö ovat kaikki ominaisuuksia joita millä tahansa teollisuuslattialla on oltava.

Franz Dietrich Protective Coating Oy pinnoittaa mitä tahansa betoni- tai sementtilattia. Laatujärjestelmämme löytävät ratkaisun mihin tahansa mekaanisen tai kemiallisen rasitukseen.