eilen. tänään. huomenna.

Korroosio suojaus  Rakenteiden suojaus  Teollisuusmaalaus

Teollisuusmaalaus

Käytä värejä markkinoidaksesi yrityksesi imagoa

  • Industrial paintwork
    Heating plant facade

  • Industrial paintwork
    Paintwork with company logo

  • Industrial paintwork
    Heating plant facade

Suoritamme maalaustyöt perinteisissä voimaloissa ja myös dekontaminoitavilla maaleilla reaktorialueella ydinvoimaloissa.

Teolliset maalaustyöt palvelevat, ei ainoastaan suojatakseen ja ylläpitääkseen rakennuksia, vaan myös rakennusten julkisivuilla mainoksina ja yrityksen käyntikorttina. Esteettisesti korkealaatuinen rakennus, värit, kirjaimet ja logo muodostavat yhdessä rakenneosan yrityksen muotoilussa. Tällä tavalla yritykset jättävät kestävän vaikutelman itsestään maisemassa.

Teollisten rakennusten sisällä, kirkkaat värit luovat miellyttävän työskentely-ympäristön. Värit herättävät ja inspiroivat työntekijöiden, vierailijoiden ja asiakkaiden huomion ja luovat sympatia ja varoittavat vaaroista.

Maalit suojana ja osana muotoilua

Säilytämme teollisen rakennuksenne tai laitoksenne arvon pitkäaikaisesti, tarkasti harmonisoiduilla järjestelmillä puhdistuksesta, uudelleen profiloinnista ja pohjustuksesta maalaukseen, pinnoitukseen ja tiivistykseen.

Franz Dietrich Protective Coating Oy suorittaa melkein kaikkien pintojen teolliset maalaustyöt, sisältäen; teräkset, betoni, sementti jne. kaikissa ympäristöolosuhteissa tuoden yhteen mitä erilaisempia pintoja luoden yhtenäisen ulkonäön.

Kaikissa alan tärkeissä järjestelmissä pätevät ja kokenut henkilöstömme takaavat optimaalisen suorituksen myös silloin, kun kyseessä ovat epätavalliset, rakennuskohtaiset ja muotoiluun liittyvät toiveet.

Graffitilta suojaavat järjestelmät

Graffitit pilaavat rakennuksen ulkonäön ja mikä pahinta aiheuttavat vaurioita kiinteistöön. Uudet julkisivut voidaan suojata anti-graffiti pinnoitusjärjestelmillä. Pintaan räätälöidyt suojaavat pinnoitukset ovat helppo ja nopea pinnoittaa ja tuovat pitkäaikaisen suojan ei toivottuja "maalauksia" ja sään aiheuttamia vahinkoja vastaan.