eilen. tänään. huomenna.

Korroosio suojaus  Rakenteiden suojaus  Teollisuusmaalaus

Maalausjärjestelmät

  • Coating
    Belt loader

  • Coating
    Motorway bridge near Anderten, Hanover

Järjestelmällinen esikäsittely ja pinnoitus

Riippuen pinnan alkuperäisesti kunnosta, lukuisia erilaisia metodeja kuten korkeapaine puhallus kiinteällä puhallusaineella tai korkea-paine pesu voidaan käyttää lian, vanhan pinnoituksen ja korroosion poistoon. Tämän jälkeen käytettävän pinnoitteen valinta riippuu teräsbetoniin vaikuttavista olosuhteista, siihen kohdistuvista vaatimuksista ja sen palveluiästä. Käytössämme olevien maalausjärjestelmien monipuolisuus takaavat korroosiosuojauksen melkein mitä tahansa vaikutusta vastaan.

Työskentelemällä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa me kohdistamme samanlaista huomiota pienempiinkin yksityiskohtiin kuin suuriin kokonaisuuksiin. Esikäsittely- ja pinnoitusprosessit suoritetaan meidän laatujärjestelmän periaatteiden ja EN ISO 12944 ZTV-ING.

Polyurea-Pinnoitus

Polyurea pinnoitukset ovat vastaus tulevaisuuden pinnoitusjärjestelmiin yksityisen- ja julkiseen teollisuuden alalle. Erinomaiset ominaisuudet, kuten erittäin lyhyt käsittelyaika ja ainevahvuus tekevät polyureasta pinnoite ykkösvaihtoehdon.

Franz Dietrich Protective Coating Oy pinnoittaa Polyurealla melkein mitä tahansa pinta. Materiaali on sopiva suojaamaan pintoja tehokkaasti mekaanisilta ja kemikaalisilta vaikutuksilta. Polyurea voidaan käyttää mitä erilaisimpaan käyttökohteisiin, kuten betonin, kattojen, veneiden, uima-altaiden, teollisuuslattioiden pinnoittamiseen ja se soveltuu käytettäväksi myös tasoitteena.

Polyurean edut ovat vesitiiveys, liukkauden esto, vedeneristys, kemiallinen vastus, se on erittäin laajeneva ja joustava, repäisynkestävä, iskunkestävä, naarmunkestävä, äänieristävyys, kestävä tarttuvuus, saumaton, visuaalisesti miellyttävä (saatavilla lähes kaikissa RAL-Kartan väreissä).